söndag 23 januari 2011

Ännu en kanongod kycklingrätt

Chiliwookad kyckling med ris

Ingredienser för 4 personer

1 kg kycklingfile
1 röd chilifrukt
2 röda paprikor
4 tomater
2 tsk chilipasta
Purjolök
Paprikakrydda
Salt
1 burk chilicremefraiche
Matlagningsgrädde


Gör så här

Strimla kycklingfileerna och stek dom i wookpannan, krydda med paprikakrydda och salt.
Skär chilifrukten, paprikorna och purjolöken mindre bitar, lägg i tillsammans med kycklingen.
Låt steka ett par minuter, dela tomaterna i mindre bitar under tiden, blandas i wooken.
Blanda ner chilipastan, cremefraichen och matlagningsgrädden, rör om och hettas upp.

Servera med nykokt ris.



Tilläggas kan att jag klarar mig inte utan min Crispi Chilipasta, den har jag till nästan allt.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar