söndag 23 januari 2011

Ännu en kanongod kycklingrätt

Chiliwokad kyckling med ris

Ingredienser för 4 personer 
1 kg kycklingfile 
1 röd chilifrukt 
2 röda paprikor 
4 tomater 2 tsk 
chilipasta 
Purjolök
Paprikakrydda
Salt 1 burk
chilicremefraiche
Matlagningsgrädde













Gör så här
Strimla kycklingfileerna och stek dom i wokpannan, krydda 
med paprikakrydda och salt. 
Skär chilifrukten, paprikorna och purjolöken mindre 
bitar, lägg i tillsammans med kycklingen. 
Låt steka ett par minuter, dela tomaterna i mindre 
bitar under tiden, blandas i woken. 
Blanda ner chilipastan, cremefraichen och matlagningsgrädden, rör 
om och hettas upp. 

Tilläggas kan att jag klarar mig inte utan min 
Crispi Chilipasta, den har jag till nästan allt.

  













Servera med nykokt ris. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar