söndag 8 augusti 2010

Röda vinbärspaj


Denna goda Rödavinbärspaj gick i ett nafs att få till.
  • Tillagningstid: Över 20 min
  • Svårighetsgrad: Medel
  • Portioner: 8-10

Ingredienser

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225°C. Smält smöret. Blanda
samtliga torra ingredienser och häll i det smälta
smöret. Rör ihop degen snabbt.
2. Tryck ut degen i en pajform ca 26 cm i diameter. Häll på bären och sockra dem lätt om det behövs.
3. Grädda pajen i nedre delen av ugnen ca 20 minuter. Låt svalna och servera med vaniljsås eller glass.

3 kommentarer:

  1. Ser sååå gott ut, åt ni vaniljsås till?
    Kram
    /Carina

    SvaraRadera
  2. serrrrrrrrrrrrrrr ssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr gggggggggggggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooddddddddddddddddddddd uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera