Pastagratäng
4 portioner ca. 15 min 200 grader
Ingredienser
4 portioner pasta, typ penna
1 kg köttfärs
1 grön paprika
1 röd paprika
1 gul paprika
4 tomater
3-4 dl creme fraiche paprika& chili
salt,peppar och paprika pulver
4 dl riven ost
Koka pastan enl. förpackningen, lägg den i botten
4 portioner ca. 15 min 200 grader
Ingredienser
4 portioner pasta, typ penna
1 kg köttfärs
1 grön paprika
1 röd paprika
1 gul paprika
4 tomater
3-4 dl creme fraiche paprika& chili
salt,peppar och paprika pulver
4 dl riven ost
Koka pastan enl. förpackningen, lägg den i botten
på en ugnsfast form.
Stek köttfärsen tillsammans med paprikan
Stek köttfärsen tillsammans med paprikan
skuren i små bitar och ta sedan i tomater
skurna i små bitar.
Blanda sist i creme fraichen, häll detta över
pastan och sist på med den rivna osten.
Placera formen längst ner i ugnen, låt stå
Placera formen längst ner i ugnen, låt stå
i ca 15 minuter, tills osten är smält.
Smaklig måltid!
Låter super gott, skall jag helt klart laga någon gång.
SvaraRaderaKram kram
/Carina