söndag 23 maj 2010

Enkel söndagsmiddag


Pastagratäng

4 portioner ca. 15 min 200 grader


Ingredienser

4 portioner pasta, typ penna
1 kg köttfärs
1 grön paprika
1 röd paprika
1 gul paprika
4 tomater
3-4 dl creme fraiche paprika& chili
salt,peppar och paprika pulver
4 dl riven ost


Koka pastan enl. förpackningen, lägg den i botten på en ugnsfast form.
Stek köttfärsen tillsammans med paprikan skuren i små bitar och ta sedan i tomater skurna i små bitar. Blanda sist i creme fraichen, häll detta över pastan och sist på med den rivna osten.
Placera formen längst ner i ugnen, låt stå i ca. 15 minuter, tills osten är smält.
Smaklig måltid!

1 kommentar:

  1. Låter super gott, skall jag helt klart laga någon gång.
    Kram kram
    /Carina

    SvaraRadera